Account verwijderen
Je kunt op elk moment verzoeken je Setlist-account en alle bijbehorende persoonlijke gegevens te verwijderen.
Heb je de app geïnstalleerd?
Ga naar Instellingen → Privacy en gegevens → Account verwijderen in de app. Het account en alle bijbehorende gegevens worden binnen 30 dagen verwijderd.
Heb je de app niet geïnstalleerd?
Stuur ons een e-mail van het adres dat aan je account is gekoppeld en we verwijderen het account en je gegevens voor je.
hello@setlist.noWelke gegevens worden verwijderd
Alle persoonlijke gegevens die aan je account zijn gekoppeld — profiel, trainingen, GPS-sporen, afbeeldingen, opmerkingen en instellingen — worden binnen 30 dagen verwijderd, in overeenstemming met artikel 17 van de GDPR. Geanonimiseerde, samengevoegde statistieken kunnen worden behouden om de service te verbeteren.