Setlist

Slet konto

Du kan til enhver tid anmode om, at din Setlist-konto og alle tilhørende personopgaver slettes.

Har du appen installeret?

Gå til Indstillinger → Privatlivspolitik og data → Slet konto i appen. Kontoen og alle tilhørende data slettes inden 30 dage.

Har du ikke appen installeret?

Send os en e-mail fra adressen der er knyttet til din konto, så sletter vi kontoen og dine data for dig.

hello@setlist.no

Hvilke data slettes

Alle personopgaver der er knyttet til din konto — profil, træningssessioner, GPS-spor, billeder, kommentarer og indstillinger — slettes inden 30 dage i overensstemmelse med GDPR artikel 17. Anonymiseret, aggregeret statistik kan opbevares for at forbedre tjenesten.