Usuń konto
Możesz w dowolnym momencie poprosić o usunięcie konta Setlist i wszystkich powiązanych danych osobowych.
Masz zainstalowaną aplikację?
Przejdź do Ustawienia → Prywatność i dane → Usuń konto w aplikacji. Konto i wszystkie powiązane dane zostaną usunięte w ciągu 30 dni.
Nie masz zainstalowanej aplikacji?
Wyślij nam e-mail z adresu powiązanego z Twoim kontem, a my usuniemy konto i Twoje dane dla Ciebie.
hello@setlist.noJakie dane są usuwane
Wszystkie dane osobowe powiązane z Twoim kontem — profil, sesje treningowe, ślady GPS, obrazy, komentarze i ustawienia — zostaną usunięte w ciągu 30 dni, zgodnie z artykułem 17 RODO. Anonimowe, zagregowane statystyki mogą być przechowywane w celu ulepszenia usługi.